Cauți un job? Caută ANOFM!

În prezent ANOFM deruleaza campania de informare ”Mai informat, mai multe sanse!” in cadrul proiectului FII INFORMAT!, in scopul cresterii vizibilitatii institutiei prin promovarea serviciilor oferinte clientilor, potentialilor clienti.

lista_domeniilor_cu_cele_mai_multe_joburi_vacante_in_2013_16059400In vederea unei informari cat mai corecte si actualizate, ANOFM va publica zilnic, prin intermediul unui comunicat de presa, postat pe site-ul institutiei si trimis reprezentantilor mass media,  locurile de munca vacante declarate de angajatori.

Din data de 22 10.2013 va intra in vigoare noua prevedere introdusa prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si pentru modificarea Legii nr. 116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale,  potrivit careia, angajatorii au obligaţia informarii agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condiţiile legii.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa Serviciul Electronic de Mediere a Muncii, http://www.semm.ro/LMV/home.seam  sau  reteua de cooperare intre serviciile publice de ocupare europene creata pentru facilitarea liberei circulatii a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia, EURES  Romania,  http://eures.anofm.ro/

Informatii suplimentare despre modalitatea de a cauta un loc de munca in tara si in strainatate pot fi accesate din pliantul Cauti un job? Cauta ANOFM! http://fii-informat.ro/sites/fii-informat.ro/files/cauti-un-job-anofm_0.pdf

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 25, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.