Nini Săpunaru, în atenția DNA: O firmă care i-a aparţinut e cercetată penal

Nini Săpunaru, în atenția DNA. O firmă care i-a aparţinut e cercetată penal. Săpunaru a cedat recent acţiunile avute la această firmă. Nini Săpunaru este propunerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor. 

81999_mediafax_foto_radu_vioreanu_95665000Nini Săpunaru a declarat că nu are nicio legătură cu firma Euro Proiect SRL. "Am cesionat acţiunile. Din 1997 nu m-am implicat  în management. N-am avut contracte  încredinţate direct", a declarat Nini Săpunaru. 

De mai bine de un an, DNA Iaşi anchetează o serie de contracte încheiate cu statul de către o firmă la care Nini Săpunaru a avut până acum câteva săptămâni 49,5% din acţiuni, potrivit evz.ro.

După ce fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat, în primă instanţă, la închisoare în dosarul "Transformatorul", iar Ovidiu Silaghi, cel care trebuia să-l înlocuiască urmează a fi urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, acum trei zile, că persoana care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor va fi un om cu greutate politică şi experienţă administrativă, care vreme de ani de zile nu a avut probleme cu ANI şi nici cu DNA.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea pentru Transporturi, precizând însă că "crede sincer" că Nini Săpunaru este o "propunere cu multe şanse de nominalizare" în BPN al PNL.

Propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor urmează să fie votată duminică în cadrul Biroului Politic Naţional prin vot secret. Declaraţia a fost dată la scurt timp după ce Agenţia MEDIAFAX a relatat, citând surse politice că Victor Ponta se împotriveşte acestei nominalizări, cerând PNL o altă propunere.

Sursa: realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 25, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.