Rezultate probelor de evaluare a competenţelor de comunicare în limba şi literatura română şi limba maternă

În 19 şi 20 august 2013 s-au desfăşurat probele de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română şi în limba maternă. 

bac1Astfel, la proba de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română au fost îmscrişi un număr de 284 candidaţi, din care au fost prezenţi 222. Aceştia au obţinut următoarele rezultate: utilizator nivel mediu – 46, utilizator avansat – 107 şi utilizator experimentat – 69.

La proba de evaluare a competenţelor de comunicare în limba maternă s-au înscris un număr de 52 candidaţi, din care 47 la limba maghiară şi 5 la limba germană. Din aceştia au fost prezenţi 42 la limba maghiară şi 5 la limba germană, obţinând următoarele rezultate: utilizator nivel mediu – 3 la limba germană, utilizator avansat – 8 la limba maghiară şi 2 la limba germană, utilizator experimentat – 34 la limba maghiară.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 25, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.