Expoziţie de pictură Bojani Ştefan, la Castelul Karolyi

Cu siguranță că vremea nefavorabilă a făcut careienii să participe în număr mai mic sâmbătă, 2 februarie 2013, de la ora 10.00, la vernisajul expoziției de pictură și grafică a artistului Bojani Ștefan. 

DSC_6199Prezența mică a avut aventajele ei pentru că cei prezenţi au avut astfel ocazia să stea de vorbă cu artistul și să cunoască mai bine micile povești ascunse în spatele fiecărei lucrări. Bojani Ștefan, sau cum îl cunosc majoritatea – nenea cu vata de zahăr, nu este un artist obișnuit. Cu toate că de tânăr a reușit să ajungă la Școala populară de arte frumoase din Timișoara părinții, din caza conjuncturii, nu au putut să îl lase să își continue studiile.

DSC_6197

DSC_6200

După mai bine de 30 de ani, acum, cu părul cărunt și cu spatele gârbovit de muncile din industria grea, artistul a recăpătat viață. Aceasta este prima expoziție a lui Bojani Ștefan unde 34 lucrări vor rămâne expuse până în data de 11 februarie 2013 în sala mică de expoziții a castelului Károlyi din Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 2, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.