Monica Bellucci, singură după 14 ani

Actorii Monica Bellucci şi Vincent Cassel au anunţat, luni, că se vor despărţi, după o căsnicie care a durat 14 ani, informează AFP, citat de Mediafax. 

monica-land

Sâmbătă, revista Closer a anunţat în premieră această despărţire, informaţia apărând pe prima pagină a publicaţiei. Luni, serviciul de presă din Roma al actriţei a confirmat informaţia pentru agenţia Ansa.

Purtătorul de cuvânt al lui Vincent Cassel a făcut acelaşi lucru la Paris, transmiţând AFP un comunicat: "Vincent Cassel confirmă că se desparte de comun acord de soţia sa, Monica Bellucci". De asemenea, purtătorul de cuvânt a precizat că nu vor fi oferite alte detalii privind acest subiect, cei doi menţinându-şi viaţa personală departe de ochii publicului, ca până acum.

Relaţia lui Vincent Cassel şi Monica Bellucci a început în 1995, iar cei doi s-au căsătorit în 1999. Cassel, în vârstă de 46 de ani, şi Bellucci, în vârstă de 48 de ani, au împreună două fetiţe, Deva, născută în 2004, şi Leonie, născută în 2010.

De nenumărate ori, Monica Belluci a spus că secretul unei căsătorii este ca cei doi parteneri să nu stea constant împreună, motiv pentru care aveau locuinţe în alte oraşe, unde stăteau pentru scurte perioade de timp. 

Sursa: one.ro, foto: mediafaxfoto

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 27, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.