Consilierii locali au aprobat alocarea sumei de 450.000 lei către CSM Satu Mare

Deranjat de faptul că executivul dă vina pe vechea conducere a CSM Satu Mare în ceea ce privește acumularea datoriilor clubului, consilierul local UDMR Vasile Fogel a cerut imperativ primarului Dorel Coica să nu mai facă afirmații „nefondate” la adresa sa. Schimbul de replici între fostul președinte al CSM-ului și edilul Sătmarului a avut loc în plenul ședinței de joi, 29 august, a Consiliului Municipal Satu Mare.

cl-satu-mare3Scandalul a avut loc în timpul discuției purtate pe marginea proiectului de hotărâre prin care se cerea ca aleșii locali să aloce suma de 450.000 lei pentru club. Consilierul UDMR, Gergo Butka s-a arătat deranjat de faptul că actualul președinte al clubului, Valeriu Neagu nu este prezent la ședință pentru a răspunde la câteva întrebări legate de situația clubului. „Eu nu consider ca fiind un manager bun pe cineva care doar cere bani, dar nu are timp măcar câteva minute să vină la ședință. Mai ales că 100.000 de euro nu este o sumă tocmai mică”, a declarat Butka.

În aceeași ordine de idei, consilierul Magyar Lorand se întreabă „din ce vom finanța clubul până la sfârșitul anului din moment cei noi, în luna august mai plătim din vechile datorii?”. În replică, primarul Coica a declarat că datoriile sunt lăsate „moștenire” de vechea conducere a clubului. „Vom face un audit foarte serios la club și vom vedea unde s-au scurs banii” a declarat primarul Coica. Afirmația edilului nu a făcut decât să arunce „paie pe foc”, Fogel abia așteptând momentul să iasă la atac. „Nu vă mai permit să faceți afirmații nefondate la adresa mea. Miliardele s-au scurs acuma și nu pe vremea când am fost eu președinte. Până nu aveți date concrete nu faceți asemenea declarații”, a spus Fogel.

În final, primarul i-a cerut lui Fogel ca „la ședințele de consiliu local să veniți într-o stare de sănătate normală. O să îl rog pe domnul Stegerean să vă monitorizeze”, a declarat primarul. În cele din urmă consilierii au votat alocarea sumei de 450.000 lei către CSM Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 29, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.