Caricaturistul oltean Gogu Neagoe se iubeşte cu Ancuţa Cârcu, „Mama natură” din PRM

Artistul plastic din Olt trăieşte o poveste de dragoste cu Anca Cârcu, femeia cu cei mai mari sâni din politică şi din România şi s-ar putea să jucăm la nunta lor la anul.  

gogu-neagoe-si-ancuta-carcu
Iubire, mare iubire între un caricaturist oltean şi o bistriţeancă cu ambiţii de a ajunge noua „viperă sexy” a lui Vadim. Între Gogu Neagoe şi Anca Cârcu, femeia cu cei mai mari sâni din politica românească, s-a legat o iubire rapidă, după ce olteanul cu suces, stabilit în Bucureşti, a întâlnit-o pe Anca la câteva evenimente mondene ei vorbesc si la telefon. Ceva mai discreţi în a-şi face cunoscută relaţia de dragoste, cei doi par să se concentreze în acest moment pe carierele lor. Anca visează se marite cu Neagoe ,dar mai mult  în schimb la o carieră în politică, eşecul de la alegerile parlamentare din 2012 nedemoralizând-o. Fostă „fată de la pagina 5  in anu 2005”, peremista visează la un post de europarlamentar în 2014, până atunci împărţindu-şi timpul între activitatea de moderator tv la un post din Bistriţa Năsăud şi iubitul din Bucureşti.
 
Oltean cu suces

Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate. Caricaturile artistului sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia. În prezent locuieşte în Capitală şi este frecvent invitat la evenimente mondene din România dar şi din străinătate ca să realizeze caricaturi. Tânărul a publicat sute de caricaturi de presă, cu vedete, în ziare locale şi centrale. Are tablouri pictate, de mare valoare, caricaturistul fiind premiat la festivaluri de pictură şi caricatură din întreaga lume. A donat lucrări în valoare de 15.000 de euro la un eveniment caritabil pentru copiii cu probleme de sănătate.

Sursa: stiri din Romania

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 septembrie 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.