Bulimar, două medalii de aur şi una de bronz. Izbaşa una de argint, la reuniunea din Olanda

Gimnasta Diana Bulimar a câştigat, duminică, medaliile de aur în finale la bârnă şi sol, respectiv una de bronz la paralele, iar Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, la reuniunea de la Alphen aan den Rijn (Olanda).

156157 12_izbasa sursa foto perfecte.roDiana Bulimar a fost notată cu 14.533 în finala de la bârnă şi cu 14.300 la sol, cucerind medaliile de aur, în timp ce la paralele, cu nota de 13.733 a obţinut medalia de bronz. 

La rândul său, Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, cu nota de 14.133. 

Sâmbătă, la aceeaşi competiţie, Diana Bulimar a cucerit medalia de aur în finală la individual-compus, cu un total de 57.533 puncte, fiind urmată pe podium de Elisabeth Seitz (Germania, 54.833) şi de Noel van Klaveren (Olanda, 54.667). 

Cele două gimnaste tricolore se pregătesc pentru participarea la Campionatul Mondial din Belgia, care va debuta în 30 septembrie, la Antwerp.

Sursa: mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 1, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.