Doi sătmăreni au fost arestaţi preventiv pentru agresiuni extrem de grave

tribunalsmÎn data de 3.IX.2013 Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a luat faţă de inculpatul G.I., în vârstă de 28 de ani, măsura reţinerii preventive pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, prev. şi ped. de art. 20 rap. la art. 174 alin.1, art. 175 alin.1 lit.i C.pen., constând în aceea că, în noaptea de 19/20.VIII.2013, în timp ce se afla la o nuntă, inculpatul, pe fondul consumului de alcool, a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona toraco-lombară dreaptă părţii vătămate G.M., în vârstă de 25 de ani, producându-i leziuni pe plămân şi ficat, punându-i în primejdie viaţa.

În data de 4.IX.2013 a fost sesizat Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, care a luat faţă de inculpat măsura arestului preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

În data de 4.IX.2013 Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a luat faţă de inculpatul M.P., în vârstă de 52 de ani, măsura reţinerii pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 174 alin.1 C.pen., constând în aceea că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 13,00, pe fondul unui consum de alcool şi medicamente, i-a aplicat victimei C.I., în vârstă de 44 de ani,  mai multe lovituri cu un par la nivelul capului, producându-i acestuia mai multe leziuni la nivelul capului, care i-au provocat decesul.

În data de 5.IX.2013 a fost sesizat Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, care a luat faţă de inculpat măsura arestului preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 5, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.