Jandarmii sătmăreni au sprijinit construcţia primei case din Satul de lut

10 jandarmi sătmăreni au participat vineri, 6 septembrie a.c, la construcţia primei case din satul de vacanţă cu case de lut din localitatea Pomi. Aşezarea va fi destinată organizării de tabere de creaţie pentru copiii cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii fără venituri sau cu venituri mici.

Jandarmii au dat curs invitaţiei la voluntariat adresată unităţii de către Asociaţia socială Satul de lut. Considerând că este momentul să se alăture şi să lupte pentru o cauză nobilă, aceea de a sprijini copiii cu rezultate deosebite la învăţătură, jandarmii sătmăreni s-au alăturat acestui proiect în calitate  de voluntari. În felul acesta, jandarmii doresc să sprijine comunitatea nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi în timpul liber.

Aceasta este încă o acţiune desfăşurată de jandarmii sătmăreni pe linia voluntariatului, de-a lungul timpului aceştia participând la acţiuni în folosul tinerilor cu dizabilităţi, acţiuni destinate copiilor instituţionalizaţi, acţiuni de împădurire a unor suprafeţe (Plantăm fapte bune!), la acţiuni de ecologizare (Let`s do it România!).

Galerie foto: 

DSCN2363

DSCN2376

DSCN2377

DSCN2379

DSCN2385

DSCN2388

DSCN2392

DSCN2403

DSCN2407

DSCN2416

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 6, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.