50.000 de elevi sătmăreni au început un nou an de şcoală

Luni, 16 septembrie 2013, cei aproximativ 50.000 de elevi din județul Satu Mare au început  noul an școlar.  În majoritatea unităților școlare au avut loc manifestări de deschidere a noului an școlar.

Președintele Consiliului Județean Adrian Ștef împreună cu primarul Dorel Coica şi cu adminitratorul municipiului Satu Mare Băbuţ-Domuţa Dan au participat de la ora 9:00 la deschiderea anului școlar de la Școala Grigore Moisil, după care Preşedintele Consiliului Judeţean Adran Ştef a fost prezent la manifestările organizate cu prilejul începerii anului şcolar la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, la Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi din Satu Mare şi la Şcoala Generală din Drăguşeni, unde a fost inaugurată şi noua clădire a şcolii din localitate. Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a menţionat că este deosebit de onorat să fie alături de şcolari la începerea noului an şcolar atât din postura de profesor cât şi din cea de părinte, având în vedere că şi cei doi copii ai săi au început azi şcoala. De asemenea, acesta a promis că va sprijini mai departe unităţile şcolare. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în anul şcolar 2013-2014 sunt înscriși 3.168 de elevi în clasa pregătitoare, 2493 elevi în clasa I,  2926 elevi în clasa a IX-a şi 364 în şcoala profesională.

Constantin Brancusi - Deschidere an Scolar (18)

Constantin Brancusi - Deschidere an Scolar (63)

Doamna Stanca - Deschidere an Scolar (5)

Doamna Stanca - Deschidere an Scolar (12)

Grigore Moisil - Deschidere an Scolar (13)

Grigore Moisil - Deschidere an Scolar (33)

Scoala Draguseni - Deschidere an Scolar (51)

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 18, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.