Fetiţă de 3 ani, internată la UPU Satu Mare după ce a fost muşcată de un câine

În intervalul 20.09 – 23.09 2013, la Unitatea de Primire Urgenţe a SJU Satu Mare au fost înregistraţi 417 de pacienţi. Un număr de 5 persoane au ajuns la UPU după ce au fost victime ale unor evenimente rutiere, 4 după ce au fost agresate, 4 în stare avansată de ebrietate, şi 3 au fost muşcate de câini.

copil-spitalÎn data de 21.09, în jurul orei 11.30, la UPU a fost adus cu ambulanţa un copil, o fetiţă în vârstă de 3 ani, cu plăgi multiple prin muşcătură canină, la nivelul feţei, pleoapelor şi scalpului. După îngrijirile medicale acordate în cadrul UPU, inclusiv sutura plăgilor de la nivelul feţei, copilul a fost internat în cadrul secţiei de Boli Infecţioase.
 
În data de 21.09, în jurul orei 15.00, a ajuns la unitatea spitalicească pacientul S.N. în vârstă de 24 de ani care prezenta o plagă împuşcată, cu bilă de cauciuc, în regiunea dorsală (spate).  Pacientul a refuzat internarea în cadrul SJU şi a părăsit unitatea, pe propria răspundere, după ce a primit îngrijirile necesare.
 
În data de 20.09 s-a înregistrat un caz de intoxicaţie cu ciuperci, la un bărbat în vârstă de 55 de ani. Pacientul a fost internat în cadrul secţiei de Gastroenterologie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 23, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.