Direcţia de Cultură şi Sport Carei pregăteşte cea de-a şasea ediţie a Festivalului Zmeielor

Centrul Cultural Carei, Direcția de Cultură și Sport Carei în colaborare cu Asociația Sportivă „Corvus Regia” Carei vă invită să participați cu mic, cu mare la cea de-a șasea ediție a Festivalului Zmeielor, sâmbătă 28 septembrie 2013 între orele 12.00 – 18.00 la Ștrandul Termal Carei (intrarea prin spate).
 
zmeie 2013 presa
În timpul festivalului vor avea loc: confecționări de zmeie, competiții de airsoft, tir cu arcul pentru copii și adulți, origami, realizarea de avioane din carton, reprezentații cu aeromodele, concursul „Cel mai frumos zmeu” și multe alte surprize.
 
Organizatorii dispun de cantitate limitată de materiale pentru confecționarea zmeielor și obiectelor din hârtie. Doritorii pot aduce de acasă unele accesorii. Nu există limită de vârstă. Intrarea liberă. În caz de vreme nefavorabilă festivalul se amână.
 
Foto: Festivalul Zmeielor de la Carei, ediţia 2012:
 
Picture 023
Picture 043
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 23, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.