ContiTech Carei a organizat Ziua Porților Deschise și a Calității, pentru prima dată în Carei

ContiTech Fluid Automotive România SRL a organizat pentru prima dată Ziua Porților Deschise și a Calității pentru familiile angajaților. Scopul evenimentului a fost de a invita soții, părinții și copiii angajaților pentru a le arăta procedurile folosite de companie și condițiile, respectiv mediul de lucru în care lucrează angajații societății ContiTech.

INC_104

Evenimentul, la care au participat peste 2000 de persoane a început la ora 10 cu un scurt discurs ținut de dl. Omar Guevara Delgado, expert în domeniul calității. După aceasta au început vizitele în halele de producție în grupuri coordonate de profesioniștii companiei. Coordonatorii evenimentului au explicat vizitatorilor în detaliu procedurile de lucru și responsabilitățile angajaților care contribuie cu valoare adăugată la fabricarea furtunurilor de cauciuc produse de ContiTech Carei, care ajung în motorul autovehiculelor clienților, cum ar fi BMW, Volkswagen, Lamborghini, etc.

”Îmbunătățirea calității nu este o opțiune, ci o necesitate. Trebuie să implementăm optimizările Continental Business Systems nu numai în lanțul de aprovizionare, ci și la nivelul clienților și furnizorilor. Filozofia noastră este calitatea, iar mentalitatea orientată spre calitate este obiectivul nostru. Fiecare angajat al companiei este responsabil pentru standardul înalt de calitate” a declarat dl. Omar Guevara Delgado.

Ziua Porților Deschise și a Calității nu este singurul eveniment organizat de ContiTech Carei, unde se acordă deosebită atenție angajaților și familiilor acestora. Compania organizează anual și Ziua Mediului, eveniment prin prisma căruia managementul ContiTech Carei dorește să conștientizeze familiile angajaților asupra problemei deșeurilor.

Cu o cifră de afaceri de 32,7 miliarde de euro în 2012, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi protejează clima. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent în jur de 170.000 de angajaţi în 46 de ţări.

Până la sfârşitul anului 2012, Continental a investit peste  700 de milioane de euro în activităţile din România. Atât Automotive Group cât şi Rubber Group sunt reprezentate în România. Continental deţine sapte unităţi de producţie si  trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental are în prezent  cca 12,000 de angajaţi în România.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 23, 2013. Filed under Afaceri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.