Jandarm sătmărean trimis în judecată după ce a bătut un bătrân

Florian Eduard Chiş, jandarm în cadrul IJJ Satu Mare este cercetat într-un dosar de purtare abuzivă după ce a agresat un bărbat în faţa unui supermarket din Satu Mare. Dosarul a fost înregistrat pe data de 24 iulie 2013 la Tribunalul Militar Cluj-Napoca.

jandarmPotrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, apartamentul lui Florian Eduard Chiş, jandarmul judecat la Tribunalul Militar din Cluj-Napoca a fost prădat chiar cu o zi înainte de întâmplarea nefericită petrecută în parcarea supermarket-ului din Satu Mare. A doua zi, aflându-se la cumpărături acesta a văzut o persoană care îi umbla la uşa de la maşină. Cu nervii la pământ şi speriat că hoţii îl vor lăsa şi fără maşină acesta a tăbărât peste bătrânul care cel mai probabil a uitat unde şi-a lăsat autoturismul încercând să deschisă maşina jandarmului. Florian Chiş şi-a pus victima la pământ. În urma incidentului bătrânul a ajuns la spital cu un picior fracturat.

Până în prezent cauza a fost amânată de trei ori, la ultimul termen din data de 23 septembrie au fost audiaţi trei colegi ai jandarmului care au fost chemaţi la locul intervenţiei. Următorul termen în acest caz a fost stabilit pentru data de 7 octombrie. IJJ Satu Mare s-a constituit parte responsabilă civilmente în acest dosar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 25, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.