Szász Piroska îi solicită lui Virgil Enătescu să îi ceară scuze consilierului UDMR Éva Mărginean

Organizația Femeilor din cadrul UDMR Satu Mare dorește să atragă atenția asupra unui eveniment nefericit și revoltător. La ședința din 30 septembrie a Consiliului Județean Satu Mare, în mijlocul unei dezbateri aprinse, consilierul Virgil Enătescu (PNL) s-a adresat într-un mod inacceptabil către doamna Éva Mărginean, consilier UDMR.

SzaszPKPe de o parte, considerăm că un asemenea ton nu poate fi permis în cadrul autorității superioare a județului unei țări civilizate, pe de altă parte, este inacceptabil ca în secolul al 21-lea un bărbat să își permită calificarea unei femei ca „hibridă”.

Gestul său îl califică atât pe dânsul, cât și partidul pe care îl reprezintă. Situația este cu atât mai gravă, dacă socotim că o persoană aflată într-o poziție responsabilă își permite un asemenea comportament, indiferent de calitatea victimei: o doamnă, o colegă sau orice altă persoană din judeţul Satu Mare care trăiește într-o căsătorie mixtă. De aceea, solicităm ca domnul consilier să-și ceară scuze public pentru declarația făcută la adresa doamnei Mărginean, consilier UDMR și membru activ al Organizației Femeilor din cadrul UDMR din jud. Satu Mare.

Piroska Szász, președinte

Organizația Femeilor UDMR din jud. Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 1, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.