Nu te poţi numi licean dacă n-ai trecut pe la LicArt! Începe ediţia a 13-a a festivalului

Aţi auzit? A început o nouă ediţie, a 13-a, a celui mai mare concurs de arte – LicArt, condus de omul de cultură şi jurnalistul Radu Herjeu. Asta înseamnă că, dacă eşti licean, îţi place să faci fotografii sau să scrii poezii, trebuie să intri imediat pe www.licart.ro şi sa te înscrii în Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni. Motive ar fi destule. 

Anunt incepere LicArt

Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. 

Ca în fiecare an, creaţiile din concurs vor fi jurizate de personalităţi recunoscute din fotografie şi literatură. Plus că site-ul concursului şi pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie! Da, pentru că toţi finaliştii LicArt merg o săptămână la munte, la work-shop-uri şi distracţie! 

Ca licean, ai toate motivele să participi la LicArt! Nu amâna, pentru că fiecare lună în care înscrii fotografii sau poezii în concurs îţi poate aduce premii şi, desigur, o şansă în plus de a te număra printre câştigători! 

Aşadar, orice licean din România e invitat să se înscrie pe site-ul www.licart.ro, la secţiunile Fotografie (alb-negru, portret, diverse) şi Poezie. Mai multe detalii sunt în regulamentele aflate pe site. 

Semifinaliştii fiecărei luni se vor bucura de premii speciale. Lunar, fotografiile vor putea fi votate de publicul larg în cadrul unui concurs de popularitate, organizat pe www.licart.ro. După cele 6 luni de concurs, Marile Jurii (formate din personalităţi marcante din domeniile respective), vor desemna creaţiile finaliste. Autorii acestora se vor întâlni în Tabăra de Creaţie, organizată în vara lui 2014! 

Prin urmare, cel mai mare număr de concurenţi, cele mai mari premii, cea mai tare competiţie! Liceeni, intraţi chiar acum pe www.licart.ro şi înscrieţi-vă! Pentru că… nu te poţi numi licean, dacă n-ai trecut pe la LicArt! 

Şi anul acesta, site-ul www.licart.ro pune la dispoziţia oricărui iubitor de fotografie, poezie, desen, grafică, eseuri, Comunitatea LicArt, în care oricine, indiferent de vârstă sau ocupaţie, se poate înscrie şi îşi poate posta creaţiile. Fiecare va putea vota, comenta şi sharui pe facebook sau google+ creaţiile care-i plac! 

Aşadar, prin toate componentele sale, concurs şi comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă, printre prea puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi. 

LicArt este organizat de Clubul "Nouă ne Pasă", în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Samsung.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 1, 2013. Filed under Cultură, Educație, Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.