Aldo Blaga și-a lansat primul single de pe viitorul său album

Aldo Blaga s-a născut la Satu Mare pe 20 iulie 1986. A început să cânte la vârsta la care alți copii abia rostesc primele cuvinte.
Youtube-ul a fost cel care i-a adus popularitatea; filmulețele postate cu interpretări live au ajuns să fie ascultate și apreciate în toate colțurile lumii.

aldo blaga2Odată cu timpul a urcat pe scene din ce în ce mai mari. A cântat chiar și în Statele Unite cu oameni din orchestra lui Frank Sinatra.

Anul 2011 a fost cel care l-a desemnat semifinalist al unuia din cele mai importante show-uri muzicale de televiziune ale actualității.

Perioada de după „Vocea României” a însemnat multă muncă pentru Aldo Blaga. Printre concertele și evenimentele din țară și nu numai, acesta s-a dedicat studioului. De foarte mult timp pregătește primul său album, 100% original, cu piese care-i aparțin și pe care dorește să le împărtășească celor ce l-au susținut și îl susțin în continuare.

aldo blaga1

În urmă cu câteva zile a lansat primul single al albumului – „Ascultă-mă”. După cum afirmă artistul, compoziția melodiei „a început prin 2010 și s-a finalizat odată cu colaborarea cu cei de la BigTime Production, Cluj Napoca – mai exact cu ajutorul lui Patriciu Pop.”

Piesa este disponibilă aici:

https://soundcloud.com/aldoblaga/asculta-ma

https://www.youtube.com/watch?v=l5p5-oFcxtY

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 februarie 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.