Accident rutier la Odoreu, soldat cu moartea a doi cai

Doi cai au murit, în dimineaţa zilei de miercuri, 2 octombrie, în urma unui accident petrecut în localitatea Odoreu, după ce au fost loviţi din plin de un microbuz condus de un tânăr şofer din satul Berindan. Evenimentul a avut loc pe strada Republicii, în jurul orei 6.00.

calulŞoferul a declarat că animalele, o iapă şi un mânz, i-ar sărit în faţă, nu le-a mai putut evita şi le-a lovit din plin. Mânzul a murit pe loc, iar iapa după câteva zeci de minute.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei, care a identificat proprietarul animalelor, o persoană de etnie romă din comună. Acesta nu este primul caz când romii din localitate îşi lasă animalele libere, nesupravegheate.

Microbuzul, ce aparţine unei firme din Satu Mare, a fost avariat serios în partea din faţă. Din fericire, şoferul nu a fost rănit.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 2, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.