Primul concurs de crossfit din România adresat poliţiştilor are loc sâmbătă la Satu Mare

Competiția sportivă "Cel mai puternic poliţist din România" s-a născut la inițiativa unor polițiști din Satu Mare, membri ai Sindicatului Național al Agenților de Poliţie. Această idee a fost pusă în aplicare într-un parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne şi cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Satu Mare. Competiția va avea loc sâmbătă, 5 octombrie în municipiul Satu Mare, la sala de sport a Clubului Sportiv Municipal de pe strada Ady Endre, începând cu ora 09.00 și se va desfășura pe tot parcursul zilei.

Crossfit"Cel mai puternic poliţist din România" este primul concurs de crossfit organizat în țara noastră. De ce crossfit? Am ales această ramură a fitness-ului deoarece îmbină elemente de anduranță, forță, viteză, putere, rapiditate ș.a.m.d. necesare activității zilnice a polițiștilor. În țara noastră, acest program de fitness este la început față de celelalte țări unde a cunoscut o dezvoltare rapidă, încă din 2003-2005. De aceea am invitat polițiști din mai multe țări care vor face o demonstrație, undeva spre mijlocul zilei, spre deliciul spectatorilor, care vor vedea în premieră ce înseamnă să vezi profesioniști practicând acest sport.

Concursul este unul național, la care vor participa atât polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție din țară, cât și polițiști de frontieră, la cele două categorii de vârstă, de sub 35 ani și peste 35 ani.

Obiectivul organizării acestui concurs, cu ușile deschise pentru public, este de a atrage atenția asupra necesității pregătirii fizice a polițiștilor dar și pentru a arăta societății că Poliția Română și Poliția de Frontieră Română are capacitatea de a asigura un climat de ordine publică și că poate interveni eficient ori de câte ori vor exista amenințări la adresa valorilor sociale ocrotite de lege.

La acest eveniment sportiv a fost invitat și ministrul Radu Stroe, șeful Inspectoratului General al Poliției Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Programul zilei de 05.10.2013:

09:00-10:00 – Festivitatea de deschidere a competiției sportive

10:00-16:30 – Desfășurarea concursului „Cel mai puternic puternic polițist din România”

12:00-13:00 – Demonstrație a polițiștilor invitați din străinătate

17:00-17:30 – Stabilirea clasamentului, Decernarea premiilor 

18:00 – Conferință de presă la Hotelul „Aurora” urmată de un dineu la restaurantul din incintă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 2, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Primul concurs de crossfit din România adresat poliţiştilor are loc sâmbătă la Satu Mare

 1. Dear Sir or Madam,
  We have searched your company through internet.We are intoducing ourself as a best supplier of Crossfit Wears.
  Please note that we are also manufacturer of Crossfit Wears.
  Visit ourself http://Www.nasirproducts.com
  We assure you that we will provide you best quality with very competitive prices.Hope we’ll have a good business relations and we will never let you down in any case.
  If you have questions or inquiry please write us:
  Mr.MIR HAMZA(Export Manager)
  NASIR PRODUCTS
  Muhallah Nizamabad Zafarwal Road,51310,Sialkot Pakistan
  URL: http://Www.nasirproducts.com
  Email: Info@nasirproducts.com
  Contact# +92-52-3614848
  Fax: +92-52-3614848

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.