TSD Satu Mare a realizat o acţiune de voluntariat la adăpostul de câini al asociaţiei Freelife

Sâmbătă, 05.10.2013, organizaţia municipală a TSD Satu Mare a realizat o acţiune de voluntariat la adăpostul de câini al asociaţiei Freelife. La acţiune au participat un număr de 25 de membri TSD, care au igienizat şi curăţat spaţiul aferent adăpostului, au vopsit porţile de acces, au tuns iarba şi au pregătit ţarcurile de câini şi cuştile pentru venirea iernii. 

"Este a doua acţiune pe care o desfăşurăm la adăpostul de câini. Am ţinut să facem acţiunea de voluntariat azi întrucât vremea a fost foarte bună. Am promis la începutul săptămânii acesteia că vom ajuta adăpostul de câini cu o acţiune de voluntariat şi iată că ne-am ţinut promisiunea. Pe această cale facem un apel şi către iubitorii de câini să se implice activ în ajutarea centrului", a declarat preşedintele organizaţiei municipale a TSD, Ionuţ Bujor. Totodată, acesta a mai precizat ca TSD Satu Mare îşi va diversifica activitatea astfel încât să cuprindă o gamă cât mai largă de acţiuni specifice tineretului. La acţiune au participat şi preşedintele organizaţiei judeţene a TSD, Raul Băbţan şi preşedinta LTISD, Ioana Bran. 

DSC_2083

DSC_2089c

DSC_2105

DSC_2144

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 5, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.