„UDMR rămâne un partener al iniţiativelor de dezvoltare a judeţului şi municipiului”

"Am luat cunoștință cu satisfacție de faptul că, în urma semnalelor trimise de conducătorii UDMR din judeţul Satu Mare, conducerea județeană și locală din Satu Mare a USL a renunțat la ideea ca două evenimente distincte să fie finanțate din bani publici cu ocazia Zilei recoltei.

Kereskenyi-patakiPotrivit scrisorii noastre deschise, banii publici locali și județeni pot fi cheltuiți într-un mod mult mai eficient, în beneficiul direct al locuitorilor. În sensul acesta, experții din cadrul UDMR au înaintat deja numeroase propuneri în atenția organelor decizionale. Astfel, am recomandat realizări concrete, ținerea promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale în loc de finanțarea festivalelor și sărbătorilor publice, fără număr.

Ne bucurăm că, mulțumită semnalelor trimise de UDMR, luna octombrie nu a devenit încă o lună a banilor risipiți pe festivale în județul nostru.

Ținem să menționăm că UDMR rămâne un partener al inițiativelor de dezvoltare a județului și a municipiului, dar ne vom face vocea auzită împotriva risipei banilor publici, de oricâte ori este nevoie, mai ales când este vorba despre finanțarea unor inițiative care sunt menite să devieze atenția cetățenilor de la problemele adevărate.

Cu stimă,

Pataki Csaba – președintele organizației județene  UDMR

Kereskényi Gábor – președintele organizației municipale UDMR

Maskulik Csaba – lider grup consilieri UDMR, Consiliul Local Satu Mare

Kovács Máté – lider grup consilieri UDMR, Consiliul Județean Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 6, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.