Poliţiştii rutieri au aplicat în 2 zile 280 de amenzi, în valoare de peste 20.000 lei

În perioada 04-05.10.2013, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 288 sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.010 lei.

politie-amenda-radarPrintre cei sancţionaţi se numără 27 biciclişti, 2 căruţaşi, 4 pietoni, 139 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 29 care nu au folosit centura de siguranţă,  4 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 19 care nu aveau documentele asupra lor, 18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 12 pentru opriri sau staţionări în locuri interzise.

Poliţiştii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş i-au depistat în trafic pe:

Iuliu H., de 57 ani, care, pe raza localităţii Trip conducea o autobasculantă, în timp ce avea permisul de conducere ridicat în vederea suspendării. Din verificări a rezultat că autobasculanta este radiată din circulaţie şi a fost încredinţată spre conducere persoanei în cauză de către Dumitru C, de 38 ani. Pe numele celor doi au fost întocmite doare penale pentru coducere fără permis şi conducere autovehicul neînmatriculat, respectiv încredinţarea spre conducere a unui autovehicul unei persoane ce are permisul suspendat şi punere în circulaţie auto neîmatriculat;

Dumitru D., de 28 ani, care pe strada Barajului din localitatea Călineşti Oaş conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 6, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.