Top 6 lucruri pe care nicio femeie nu trebuie să le accepte de la iubitul ei

Femeile sunt adevărate maestre în a le găsi scuze partenerilor lor. Însă, există anumite lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le accepte de la iubitul ei.

certuri“Nu a ajuns pentru că este foarte ocupat la muncă” sau “Este doar o colegă de serviciu”, sună cunoscut multora dintre femei, căci le folosesc adesea pentru a scuza ceva ce ar putea fi reprobabil din comportamentul partenerilor lor. Există însă anumite gesturi, acţiuni care nu ar trebui trecute cu vederea şi puse sub protecţia scuzelor, căci ele nu fac altceva decât să ridice semnale de alarmă cu privire la profunzimea şi sinceritatea care există (sau nu) în relaţia de cuplu.

Îşi păzeşte telefonul de parcă ar conţine secrete de stat

Telefonul mobil este, într-adevăr, un obiect personal şi niciunuia dintre noi nu i-ar plăcea să-i fie invadat acest “spaţiu digital intim”. Din acest motiv, dacă vrei să verifici ceva pe telefonul partenerului (starea vremii sau să cauţi o adresă), trebuie să ceri întotdeauna voie. Însă, în momentul în care el se comportă de parcă mobilul său ar conţine secrete de stat, şi-l blochează de fiecare dată când este lăsat la vedere, codul evident că nu ţi-l spune, nu şi-l pune pe masă, ci mai mereu într-un buzunar bine ascuns şi şi-l mai şi ia la baie cu el când are vreo nevoie este clar că tu, iubita lui, nu trebuie să afli ceva! Ori este un “securist”, ori îţi ascunde ceva. Nicio femeie nu ar trebui să accepte această secretomanie exagerată din partea iubitului ei.

Sunteţi împreună de mai bine de şase luni şi nu i-ai cunoscut nicio rudă

Doar în cazul în care toate rudele lui sunt plecate din oraş sau poate sunt chiar în străinătate este acceptabil ca partenera care ţi-e alături de mai bine de şase luni să nu-ţi cunoască niciun membru al familiei. O astfel de interacţiune este aproape imposibil de evitat dacă rudele (surori, fraţi, veri, verişoare, poate chiar părinţi) locuiesc în acelaşi oraş cu voi. Dacă totuşi nu a avut loc nicio întâlnire de acest gen, fie ea şi pe fugă sau pur întâmplătoare, înseamnă că el evită intenţionat ca iubita lui să-i cunoască membri ai familiei. În momentul în care o relaţie merge bine, bărbatul o să-i permită iubitei sale să-i pătrundă în viaţă, din mai multe aspecte: de la cunoaşterea prietenilor la cea a câtorva rude mai apropiate. Dacă cei doi sunt împreună de mai bine de şase luni, iar ea a fost privată de orice fel de întâlnire cu “ai lui”, înseamnă că el o exclude intenţionat dintr-o anumită zonă a vieţii sale.

Se întâlneşte des cu “fosta lui”

Unele finaluri de relaţie permit foştilor parteneri să păstreze legătura unul cu celălalt sub o formă ambiguă de “prietenie”, fapt ce nu strică atâta timp cât întâlnirile nu devin săptămânale, iar conversaţiile la telefon nu au loc zilnic sau o dată la două zile. Femeile sunt adesea puse în situaţia în care iubiţii lor că păstrează legătura cu fostele, fapt deranjant, dar şi greu de controlat.

Până una-alta, o femeie matură, raţională şi cu bun simţ nu poate să îi interzică iubitului ei să se mai vadă cu cineva, fie acel cineva chiar şi fosta iubită. Poate însă să descopere dacă mai există reminiscenţe de iubire între cei doi, implicându-se în întâlnirile celor doi. Dacă el susţine că sunt doar amici, atunci nu este nimic în neregulă să vină şi iubita actuală la ieşirea la cafea dintre partenerul ei şi fosta acestuia! Dacă el caută să se eschiveze sau acceptă şi prezenţa actualei iubite la întâlnirea cu fosta, dar comportamentul lui este unul neobişnuit, înseamnă că la mijloc este ceva putred. Abia atunci poţi, ca femeie, să pui piciorul în prag şi să spui: “Ajunge!”

Una caldă, una rece

Dacă în primele două săptămâni de întâlniri pot trece 24 de ore sau chiar două zile până ca el să te contacteze, după ce obţii statutul de “iubită” este inadmisibil să treacă ziua fără să vorbiţi măcar o dată la telefon. Practic, după ce relaţia devine oficială, chiar dacă este una deschisă, jocurile în care partenerii sunt “inabordabili” sau “inaccesibili” trebuie să înceteze. Mai mult, o femeie nu trebuie să accepte de la partenerul ei tratamentul “una caldă, una rece”, toanele de “am chef sau n-am chef de tine”, pentru că nu se mai pune problema că el nu o place suficient de mult încât să o contacteze.

Se comportă ca un porc în mod regulat

Tu, ca femeie, observi de la bun început când o prietenă apropiată ţie are o relaţie cu un tip care se comportă ca un porc cu ea, chiar dacă ea, prietena ta, refuză să accepte că el este un nesimţit. Uneori, însă, cea care se vede cu un nesimţit eşti chiar tu, înflăcărarea de început făcându-te oarbă în faţa comportamentului lui neadecvat căruia nu încetezi să îi găseşti scuze. Însă nicio femeie nu trebuie să accepte lângă ea un bărbat care se comportă ca un nesimţit, care nu o respectă şi subestimează constant.

O tratează pe mama lui ca pe o regină, iar pe tine ca pe o servitoare

Este încântător şi de bun augur să vezi un bărbat care-şi respectă şi-şi iubeşte mama, dar există o graniţă subţire de la a fi un om respectuos şi cald cu părinţii şi a fi “băiatul mamei”, care nu încetează să sublinieze, cu fiecare ocazie, că mama lui are dreptate şi mama lui face orice mai bine decât iubita lui. Un bărbat care nu încetează a fi “băiatul mamei” este nepotrivit pentru orice fel de relaţie amoroasă şi trebuie evitat pe cât posibil. Chiar dacă relaţia nu este neapărat una serioasă şi cu perspective de durată, nicio femeie nu trebuie să accepte să fie tratată ca un rebut.

Sursa: Lyla.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 6, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.