Proiectul ”Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii” al CN Mihai Eminescu”, premiat cu aur

În noaptea de marţi, 2 octombrie 2013, la Dubrovnik, în Croaţia, proiectul ”Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii” (Multi-touch) a primit medalia de aur.

colegiul-national-mihai-eminescu-satu-mare-10Din cadrul proiectului câştigător ”Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii”  (Multi-touch) a făcut parte şi lucrarea cu tema Omul – de la Pământ la Cer, coordonată de doamna prof. drd. Georgeta Cozma de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare şi care a câştigat locul I pe ţară la concursul de proiecte transdisciplinare.

Domnul prof. Radu Jugureanu, manager proiect la SIVECO Romania, prezent la Dubrovnik, declară public: „Este pentru prima oară în istoria premiilor oferite de cea mai prestigioasă  organizaţie mondială de management – IPMA, International Project Management Association – când singurele proiecte finaliste la o categorie sunt din domeniul educaţiei (al doilea a fost proiectul de e-Learning din Kazahkstan) şi este pentru prima oară în istoria aceleiaşi organizaţii independente când se acordă Gold unui proiect educaţional. Semnalul pe care IPMA îl dă guvernelor lumii (au fost peste 1000 de participanţi din Canada şi până în Australia şi din Chile ţi până în China) este de reevaluare a proiectelor educaţionale şi de recunoaştere a excelenţei în managementul educaţional.”.

Doamna prof. drd. Georgeta Cozma afirmă cu optimism că „S-a încheiat doar o etapă… to be continue!

Multi-touche este cel mai creativ, ofertant si provocator proiect! Suntem mândri ca am fost parte din el, că am ajuns campioni, că suntem între cei care scriu istoria transdisciplinarităţii în România !”.

Echipa de la Siveco afirmă despre echipa de la Satu Mare că ,,sunt oamenii cei mai devotaţi proiectului, cu adevărat fanatici; visează, mănâncă şi dorm multi-touch.''.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 8, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.