Concurs de desen la Carei, pe tema „Carei – Ultima brazda de pamant eliberata”

Cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, Direcţia de Cultură Carei organizează un concurs de desene pentru elevii din școlile generale și licee, cu titlul: ”Carei – Ultima brazdă de pământ eliberată”.
 
marele premiuDesenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen) care vor avea trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa. Un elev poate participa în concurs cu o lucrare.
 
Lucrările se vor depune la Castelul Karolyi, de luni până vineri între orele 8-14, până în data de 22 octombrie 2013, la Direcția de Cultură Carei (Carei, 445100, Castelul Karolyi. str 1 Decembrie 1918 nr. 1, camera 26).  Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții într-o sală a castelului în perioada 25 octombrie – 31 octombrie. Premiile vor consta în cărți și diplome. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul școlilor la care studiază.
 
Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481 sau la adresa de e-mail: festivalcarei@yahoo.com. Persoană de contact: Bogdan Georgescu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.