Partidul Miscarea Populara, un partid viu, din ce în ce mai puternic

Suntem extrem de bucurosi ca ati raspuns invitatiei noastre si ca astazi va avem printre noi. Pe zi ce trece,  PMP demonstrează că este un partid viu. Ne-am reunit azi pentru pentru a transmite opiniei publice, prin intermediul dvs., stadiul actual al dezvoltării partidului nostru. Mergem mai departe pe aceeași viziune a președintelui Traian Băsescu și contăm pe sprijinul domniei sale, pentru că la numai două luni de când am depus dosarul la tribunal pentru partid, demonstrăm astăzi că suntem un partid puternic, un partid hotărât! Îi chemăm alături de noi pe toți cetățenii români care vor o democrație autentică, nu pomană electorală.

downloadPMP este partidul tuturor românilor vrednici și competenți din țară și de peste hotare. Suntem un partid modern, național și pro-european; o forță care face din valorile creștin-democrate baza unei revoluții menite să măture clasa politică defectă apărută în ultimii 23 de ani. Ne luptăm pt a finaliza reforma statului, pentru eliberarea economiei de sub taxe și jaf. Luptăm pentru apărarea interesului național.

Proiectul acesta a pornit din nevoia ca acel capital de încredere pe care l-a construit și pe care îl are domnul președinte Traian Băsescu să-și găsească o corespondență în clasa politică. A pornit de asemenea de la nevoia de a oferi o alternativă oamenilor nemulțumiți de clasa politică din România.

Este foarte important să lansam din interior  proiecte și soluții pentru ca nu sunt suficiente criticile, trebuie să venim cu soluții. Acest partid are nevoie doar de cei care au curaj, cei care nu au determinare trebuie să plece ! Partidul Mișcarea Populară are atuul tinereții si atuul credibilității şi va putea fi partenerul cel mai credibil al acestui popor. Acest partid este diferit pentru că nu are o nomenclatură . Nu are o clasă de privilegiați. Pe noi ne interesează România, pe noi ne interesează țara în care trăim !. Noi ne-am săturat să fim batjocoriți  în țara noastra ! Trebuie să nu facem promisiuni pe care nu le putem îndeplini ! Acesta este punctul de plecare pentru noi. Subliniez că  în PMP  toate propunerile pentru viitorii candidați vor trece prin filtrul votului intern.

V-am prezentat ideile principale desprinse de la primul Colegiu Naţional al Partidului Mişcarea Populară si vă mulțumim ca ați acceptat invitația de a participa la această conferință de presă.  

1. Raportul Presedintelui Eugen Tomac vizavi de Organizatii Judetene si actiunile acestora. A fost prezentata conducerea partidului in intregime cu functiile detiunte de acestia la nivel central respective atributile fiecarui membru din conducerea central.

2. Evaluarea Organizatiilor Judetene. Satu Mare ocupa un loc fruntas in evaluarea facuta de conducerea partidului. Se fac analize lunare vizavi de numarul de membrii noi care adera la Partidul Miscarea Populara.
 
3. Strategia nationala de comunicare a PMP.

Cu stimă, 

Dr. Laura Bota

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară  Satu Mare

Zoltan Pop

Prim Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară  Satu Mare

Dănuț Ciorbă

Prim Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară  Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.