Fetiţa dispărută ar putea fi sechestrată şi obligată să cerşească

Polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la dispariția unei fetițe de 10 ani, din Satu Mare, mama minorei fiind cea care a declarat dispariția. Minora se numește DRAGOȘ VIVIAN-PATRICIA, de 10 ani cu domiciliul în Satu Mare, str. Toamnei, nr. 65A/4. Semnalmente: înălțime 145-150cm, constituție atletică, cca 33-35 kg, păr șaten închis, drept lung pe umeri, ochi căprui, fața ovală, gura mică, buze subțiri, fără semne particulare.

dragos-patriciaLa momentul dispariției fetița era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare roz cu negru, în carouri, tricou cu mâneci scurte de culoare violet, pantaloni blugi de culoare albastru închis, iar în picioare pantofi tip sport de culoare albă.

Fetița a părăsit locuința familiei pentru a se îndrepta spre biserică, dar nu a mai revenit, ultima locație în care a fost văzută fiind zona pieței de vechituri. Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea minorei, persoanele care pot furniza informații în acest sens sunt rugate să apeleze de îndată numărul de urgență 112.

Noi ipoteze în cazul fetiţei de 10 ani dispărută de acasă. Poliţiştii nu exclud varianta ca aceasta să fi fost sechestrată şi obligată să cerşească. Fetiţa nu ducea acasă o viaţă tocmai uşoară. Mama acestuia, Andreea Dragoş, se teme că micuţa s-a săturat să îngrijească zi de zi doi copii mici mici ai surorii sale, care este din nou însărcinată. Nu ar fi exclus ca fetiţa să fi plecat de acasă şi să fi intrat în anturajul celor care-i obligă pe copii să cerşească. Polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la dispariția unei fetițe de 10 ani, din Satu Mare, mama minorei fiind cea care a declarat dispariția.

 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2013. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.