Femeile din PDL Satu Mare au dăruit fructe bătrânilor, de Ziua Recoltei

Câteva membre ale organizației de femei a PDL Satu Mare alături de Ileana Blidar, președinta organizației județene și Mihaela Kostin, președinta organizației municipale au sărbătorit Ziua Recoltei prin muncă. Timp de o zi întreagă, profitând de o vreme însorită, femeile democrat-liberale au cules fructe, dintr-o livadă privată din localitatea Prilog.

OFPDL-actiune-Ziua-Recoltei-8-300x199Acțiunea de strângere de fructe a fost derulată cu succes, iar finalitatea au avut-o bătrânii de la Centrul de îngrijire persoane vârstnice Sfântul Ioan din municipiul Satu Mare.

Încărcate cu coșuri de mere, pere și struguri, femeile PDL s-au deplasat ieri la Centrul Sfântul Ioan pentru a dărui fructele culese vârstnicilor aflați în îngrijire.

,,Am făcut această acțiune din dorința de a face bine. Recomand sătmărenilor să încerce acest sentiment, de dăruire. Dăruiți cât puteți: un măr, o vizită, o mângâiere, un zâmbet sau măcar o vorbă bună. Cred că femeile pot schimba lumea!”, a declarat Ileana Blidar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 octombrie 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.