Un român a fost condamnat la opt ani de închisoare şi biciuire în Malaysia pentru posesie de droguri

Un român în vârstă de 29 de ani a fost condamnat, joi, la opt ani de închisoare şi zece lovituri de bici de Înalta Curte de Justiţie din Malaysia pentru posesie de droguri.

20050-0-esposas21_11Românul în vârstă de 29 de ani, de profesie mecanic, a fost acuzat iniţial de trafic de droguri, ceea ce i-ar fi adus în mod obligatoriu pedeapsa cu moartea prin spânzurare. Acesta a fost condamnat la opt ani de închisoare şi zece lovituri de bici pentru posesie de droguri, relatează The Star, în ediţia electronică.

El a fost găsit vinovat de posesie de 2,5 kilograme de metamfetamină pe aeroportul internaţional Kuala Lumpur din Sepang, la 10 aprilie 2012. Judecătorul a decis că acuzarea nu a reuşit să dovedească acuzaţiile de trafic de droguri, ci pe cele de posesie de stupefiante. Sentinţa va fi cuantificată de la data arestului

Mediafax.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.