Centrul Cultural al Municipiului Carei și Direcția de Cultură și Sport au început preselecțiile pentru STAR SELECT, ediția 2013

Centrul Cultural al Municipiului Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport caută și în 2013 cea mai bună voce. Cu această ocazie se organizează ce-a de-a șasea ediție a concursului destinat soliştilor vocali STAR SELECT pentru elevii din Carei și din alte localități. Dacă ai talent și îți place să cânți, vino la preselecție!
 
emblema star sel 6 copy
La fel ca în edițiile precedente, concursul se desfășoară pe trei categorii de vârstă: Clasele I-IV, V-VIII și IX-XII. Preselecțiile le organizează fiecare școală până la data de 08 noiembrie 2013. Școala își desemnează juriul, care va selecta dintre concurenți, conform grupelor de vârstă menționate, trei câștigători pe fiecare categorie. Concurenții selectați vor participa la faza următoare, semifinala, care va avea loc în Castelul Károlyi în 9 noiembrie 2013, la ora 13:00.
 
Lista cu numele participanților trebuie transmisă organizatorilor până cel târziu la data de 8 noiembrie 2013. Listele se pot aduce personal la sediul Centrului Cultural Carei, din cadrul Castelului Károlyi, sau trimite pe mail la adresa: sz.joji@gmail.com.
 
Tinerii care doresc să se înscrie în concurs, dar școala pe care o freventeaza nu organizează preselecție, o pot face la adresa sz.joji@gmail.com, sau telefonic la prof. Szűcs József, tel. 0744 349 943, până la data de 08 noiembrie 2013.
 
Semifinala concursului STAR SELECT 6 se va organiza în data de 9 noiembrie 2013 de la ora 13.00 în Sala de Expoziții a Castelului Károlyi. Fiecare concurent trebuie să se prezinte cu două melodii.
 
Marea finală a concursului STAR SELECT, ediția a 6-a, precum și gala de premiere, vor avea loc în data de 23 noiembrie 2013 în sala de spectacole a Casei Comunitare Sfântul Ladislau (fostul club 9 Mai).
 
Persoană de contact: Szűcs József, tel. 0744 349 943.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 11, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.