Animalele reactioneaza ciudat in zonele unde au loc fenomene paranormale

O serie de autori din domeniul paranormalului si spiritualitatii considera ca punctele de intersectie ale liniilor de forta ale unor campuri energetice telurice reprezinta sedii de fenomene exotice, datorita unui contact paranormal intre Terra si om. In multe cazuri, locurile sau chiar obiectele asociate cu fenomene repetabile, mai putin obisnuite, au fost candva implicate, intr-un fel sau altul, in evenimente dramatice, soldate cu pierderi de vieti omenesti. O experienta bine cunoscuta, realizata de Morris, este elocventa in acest sens:

Beautiful-Cat-cats-16122416-1280-800Intr-o casa din Kentucky (SUA), renumita pentru intamplarile ciudate care se petreceau de o vreme in interiorul sau, au fost aduse patru animale de casa: un caine, o pisica, un sobolan si un sarpe. Introdus intr-o incapere in care s-au desfasurat evenimente dramatice violente, cainele a inceput sa maraie, dupa care a parasit camera, fara a mai putea fi convins sa revina in interiorul ei. Pisica, intrata in aceeasi incapere in bratele stapanului ei, si-a zbarlit blana, a scos ghearele si a inceput sa scuipe in directia scaunului in care statuse victima unei crime. Sobolanul s-a plimbat linistit prin incapere, in timp ce sarpele a adoptat imediat o pozitie de atac in directia aceluiasi scaun liber. Niciunul dintre animale nu a manifestat vreo comportare neobisnuita in celelalte incaperi.

Consideram ca fenomenul de impregnare se datoreaza unui fond energetic aderent, pe care este grefata o componenta informationala codificata. Astfel, fondul energetic transfizic aderent ar trece periodic din stari potentiale in stari manifeste, oferind suportul evenimentelor exotice, in timp ce componenta informationala ar defini caracterul si detaliile acestora.

Almeea.com

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 11, 2013. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.