Patronul Unicarm va investi 13 milioane de euro în două parcuri cu panouri fotovoltaice

Vasile Lucuţ, acţionarul şi fondatorul grupului Unicarm, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa alimentară, cu afaceri de 143 de milioane de euro anual din procesarea cărnii, panificaţie şi lactate, are în derulare investiţii de 13 milioane de euro în două parcuri de panouri fotovoltaice cu o capacitate cumulată de 9,5 MW în nord-vestul ţării, scrie Ziarul Financiar.

vasile-lucut„Este vorba despre do­uă parcuri în zona limitrofă judeţului Satu Mare“, a spus Lucuţ pentru ZF. Antreprenorul de la Unicarm este o prezenţă extrem de discretă în mediul public, cu apariţii rare în presă sau le evenimentele de business.

Aceasta este prima investiţie anunţată de şeful Uni­carm în afara producţiei de alimente sau retail, businessurile de bază ale grupului. „Fac proiectul din fonduri proprii pentru că în actualul context este din ce în ce mai greu să iei bani de la bănci“, a mai spus Lucuţ.

Sursa: Ziarul Financiar

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 11, 2013. Filed under Afaceri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.