Activitatea din România a grupului Renault-Nissan, apreciată de Carlos Ghosn

Primul-ministru Victor Ponta l-a primit vineri, 11 octombrie la Palatul Victoria, pe preşedintele Grupului Renault-Nissan, Carlos Ghosn. Premierul a apreciat activitatea Renault în România, ponderea importantă a grupului în economia noastră, preocuparea pentru dezvoltarea unor soluţii tehnologice de înaltă performanţă şi pentru asigurarea stabilităţii locurilor de muncă. „Împreună avem proiecte comune pe care le susţinem cu toată convingerea şi ne dorim ca activitatea Renault în România să fie performantă pe termen lung”. 

imgCarlos-Ghosn2Preşedintele Ghosn a reconfirmat importanţa activităţilor din România în ansamblul Grupului Renault şi satisfacţia conducerii companiei pentru evoluţia cadrului de activitate și afaceri pe segmentul industriei auto. În mod special au fost făcute aprecieri pozitive cu privire la calităţile personalului angajat în diferite domenii acoperite de Grup în România şi a fost subliniată preocuparea pentru investiţia în pregătirea profesională de înaltă performanţă a lucrătorilor.  

Premierul Ponta şi preşedintele grupului Renault-Nissan au exprimat susţinerea pentru o cooperare eficientă, astfel încât să poată fi consolidată  competitivitatea unităților din România ale grupului în ansamblul industriei auto globale. O atenție specială va fi acordată posibilităților de accesare de fonduri europene pentru ridicarea potențialului tehnologic al producției auto în țara noastră.

Guvernul Romaniei, Biroul de presa

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 11, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.