Fluorura din apa poate duce in viitor la nasterea de oameni fara schelet?

Toti ne-am dori dinti si oase puternice, dar cu ce pret? Adaugarea de fluorura in sistemele de alimentare cu apa potabila din tarile occidentale a fost mult timp o chestiune controversata. Este posibil oare ca acest lucru sa distruga in tacere specia noastra? Exista o oarecare ingrijorare ca anumite informatii sunt ferite de ochii publicului, in cadrul unei musamalizari de amploare.

oaseIn doze suficient de mari, fluorura este fatala; desi in apa de baut nu s-au inregistrat niciodata niveluri letale, unii cred ca exista un complot comunist de a creste aceste niveluri pentru a provoca probleme in masa in Occident. Altii vorbesc despre o presupusa implicare a industriei producatoare de aluminiu in cresterea nivelurilor de fluorura din apa, sustinand ca aceasta are un interes particular sa extinda fluorurarea – fluorura este un produs secundar in procesul de obtinere a aluminiului, iar cea mai putin costisitoare metoda de a se descotorosi de ea este plasand-o in sistemul de alimentare cu apa.

Nimeni nu neaga ca, intr-o prima faza, fluorura intareste oasele si dintii. Dar beneficiile nu dureaza mult, iar la un moment dat se produc modificari genetice. Oasele pot fi slabite de fluorura pana la a se dizolva complet. Dupa doar sapte generatii, preconizeaza adeptii acestei teorii a conspiratiei, urmasii populatiilor care au fost supuse acestui proces ar putea sa se nasca lipsiti complet de schelet.

Teoria da nastere la ingrijorari serioase legate de soarta ingrozitoare care se pregateste intregii lumi occidentale. Mai mult, se pune intrebarea daca aceste consecinte potential cumplite erau cunoscute atunci cand s-a luat decizia de a adauga fluorura in sistemul nostru de alimentare cu apa. Este posibil, oare, ca acest lucru sa fie inca o incercare cumplita de a reduce cresterea populatiei?

Almeea.com

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 14, 2013. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.