Reguli incredibile pentru intalniri, de acum 75 de ani! Le-ai respecta?

Femei singure, in cautare de parteneri, existau si acum 75 de ani, nu doar in prezent. Si atunci femeile ieseau la intalniri si trebuiau sa respecte un “cod de conduita”, asa cum se intampla si azi.

castlePe la 1938, femeile nu aveau voie sa discute cu chelnerul si nu se puteau prezenta la intalnire cu dresurile sifonate – iata doar doua dintre regulile rendez-vous-urilor de acum 75 de ani pe care trebuiau sa le respecte domnisoarele.

Desi astazi unei femei i se pare absolut firesc sa i se poata adresa chelnerului, unele “reguli” fiind invechite, exista cateva care sunt valabile si in zilele noastre.

Spre exemplu, nici azi nu este recomandat ca femeia sa devina sentimentalista in public si sa inceapa sa planga cine stie din ce motiv, fiind o situatie deranjanta si incomoda pentru orice barbat, indiferent ca acesta este din 1938 sau din 2013.

Iata “codul de conduita” al femeilor singure aflate la intalniri in urma cu 75 de ani!

1. Nu bea prea mult, caci barbatul se asteapta sa-ti pastrezi demnitatea toata seara. Desi consumul de alcool le poate face pe unele fete sa para istete, pe multe le face sa para prostute.

2. Nu vorbi despre hainele tale si nu incerca sa descrii cum arata o rochie noua barbatului. Flateaza-ti partenerul de intalnire cu subiecte de discutie care ii fac lui placere.

3. Nu fi sentimentalista si nu incerca sa-l determini sa spuna ceva ce nu-si doreste. Barbatilor nu le plac lacrimile, cu atat mai putin in locuri publice.

4. Femeile neglijente nu sunt considerate atragatoare de catre domni. Nu vorbi in timp ce dansati, caci un barbat vrea sa danseze atunci cand te invita la dans si trebuie sa se concentreze asupra miscarilor.

5. Barbatilor nu le plac femeile care imprumuta de la ei batistele si le umple de ruj. Machiajul este ceva privat, iar barbatul nu trebuie sa te vada cand si cum te infrumusetezi.

6. Imbraca-te in budoar pentru a pastra viu misterul (niciodata in fata lui). Cand ajunge la tine ca sa te ia la intalnire, fii gata, nu-l lasa sa astepte. Intampina-l cu un zambet!

7. Nu te comporta prea familiar cu escorta ta. Nu il mangaia in public. A-ti arata afectiunea prin gesturi in locuri publice este de prost gust si, de regula, il jeneaza si il umileste pe barbat.

8. Poarta sutien daca ai nevoie. Nu trage de centura/cureaua din talie si asigura-te ca dresurile tale nu sunt sifonate.

Lyla.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 14, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.