Sătmăreni reținuți de către polițiști după ce au furat varză, respectiv anvelope

furtPolițiștii i-au identificat pe Ș. Valentin, de 48 ani, din localitatea Dacia, și pe K. Andrei, de 51 ani, din localitatea Sânmiclăuș, care în data de 13 octombrie a.c. au sustras dintr-o semiremorcă parcată pe str. Fagului, aproximativ 30 kg varză. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Susnumiții sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Postului de Poliție Vetiș i-au identificat pe H Robert de 40 ani și G. Istvan de 41 ani,  ambii din Satu Mare, care în cursul lunii octombrie a.c., au sustras din curtea unui atelier de vulcanizare din Satu Mare, un număr de 25 de anvelope, în valoare de 2.200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Susnumiții sunt cercetați sub aspectul săvârsirii infracțiunii de furt calificat.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.540 lei.

De asemenea, in vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 14, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.