Clubul auto-retro polonez “Drum Bun” a deschis filială și în România

Cu ocazia târgului de la Negreni, fondatorii clubului celor pasionați de autoturisme vechi “Drum Bun” din Polonia au sosit în România pentru a deschide filială și în România. “Drum Bun” România va fi condus de la Satu Mare de George Negrea. “Ne bucurăm că prietenii noștri din România au venit cu inițiativa de a deschide filială și aici, sperăm ca să organizăm cât mai multe evenimente legate de autoturisme retro”, a declarat Michał Sowa, președintele Drum Bun Polonia.

1270912_10201577398584236_912775275_o“Sunt bucuros că am reușit să facem filială și în România, avem deja oameni și din alte județe, Alba, Pitești și Maramureș, care se vor ocupa pe plan local de descoperirea pasionaților. În 2014 vrem să sărbătorim prin organizarea la Satu Mare a unei mari întâlniri, aceasta va dura 3 zile și promitem multe surprize pentru cei prezenți. De asemenea avem înițiativa să deschidem la Satu Mare un mic muzeu de autoturisme vechi românești cu sprijinul omului de afaceri Beniamin Kira”, a declarat George Negrea

Pentru cei care nu știu, localitatea Negreni din județul Cluj găzduiește de peste o sută de ani cel mai mare târg de antichități din țară, care este in acelasi timp si printre cele mai mari din Europa. Acesta a avut loc anul acesta în intervalul 10 – 13 octombrie. La ultima ediție a târgului au fost prezente în cele trei zile peste 10.000 de personane. La târg cei prezenți au putut găsi de toate, însă au predominat antichitățile de tot felul, începând de la ziare Scânteia și terminând cu mobilier antic, haine tradiționale, tablouri, trăsuri, piese de mașini și multe altele.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 14, 2013. Filed under Cultură, Educație, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.