Rovana Plumb a fost reconfirmata in functia de presedinte a Organizatiei de Femei a PSD

Sambata, 12 octombrie, la Iasi a avut loc Conferinta Nationala a Femeilor Social Democrate, cea mai importanta organizatie politica de femei din Romania. Evenimentul a fost prilejuit de alegerea noii structuri de conducere a Organizatiei de Femei a PSD. In functia de presedinte al acestei organizatii a fost reconfirmata d-na Rovana Plumb. Din partea judetului Satu Mare au participat 46 de reprezentante a organizatiilor de femei a PSD Satu Mare, din care cinci delegate au fost alese membre in Consiliul National al OFSD: dr. Paula Mare, Manuela Rogoz, Aurelia Fedorca, Rodica Maxi si Mirela Suciu.

ofsd1In cadrul conferintei s-au pus bazele transformarii OFSD in forta care schimba conditiile de viata si de munca ale femeii in Romania. Sunt pasi importanti pe care societatea romaneasca trebuie sa-i faca pentru ca femeia in Romania anului 2020 sa aiba drepturi depline, sa fie protejata de orice fel de discriminare de gen, sa se bucure de toate formele de sprijin de care are nevoie pentru a-si sustine simultan cariera si familia, pentru a-si proteja sanatatea si a-si pune in valoare abilitatile, pe intreg parcursul vietii.

In cuvantul sau, presedintele PSD, Victor Ponta s-a aratat pe deplin multumit de intreaga activitate a membrelor OFSD, multumindu-le pentru toti anii în care au luptat de fiecare dată în prima linie a PSD. În context, primul ministru a precizat că, în politică, are mai multă încredere în femei decât în bărbati deoarece “loialitatea, combaterea ideii de trădare, de oportunism“ sunt mai apropiate de ele.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 14, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.