Andreea Paul, PDL: Ministerul Economiei a devenit terenul de încercări şi rateuri al USL

Numirea liberalului Andrei Gerea în fruntea ministerului Economiei este o nouă farsă marca USL. Deznodământul acestei nominalizări este previzibil pentru toată lumea: ministrul Gerea va fi înghiţit de sistem, de gafe, de încercări ratate, într-un guvern de stânga care s-a dovedit o eficientă fabrică de taxe şi de şomeri. Avem în faţă o nouă dovadă a programului politic al Puterii – incompetenţă, dezinteres, sfidare, interese de clan. Propunerea USL este un nou caz de calificare la locul de muncă, noul membru al Executivului fiind recomandat în principal de relaţia de prietenie cu liderii Crin Antonescu şi Daniel Chiţoiu.

13619711111320313705andreea_paul_vass_16384100USL ignoră din nou că nu poţi să conduci fără să te pricepi cât de cât la economie. Mediul de afaceri aştepta un profesionist în fruntea acestui minister, nu un diletant. Haosul politic creat de PSD şi PNL duce, din păcate, la haos economic şi nu ne demonstrează decât un singur lucru – că USL este în dezintegrare. Politica înseamnă, din păcate, de prea multe ori imagine, economia însă nu funcţionează fără măsuri eficiente şi pe termen lung. Drept dovadă Roşia Montană, privatizările ratate Oltchim şi CFR Marfă, adevărate comedii negre puse în scenă de Guvern. Domnul Gerea va trebui să încaseze toate eşecurile pe care premierul Victor Ponta refuză să şi le asume, aşa cum a dat de înţeles colegul său de partid, fostul ministru Varujan Vosganian. Toate acestea nu sunt însă decât experimente decontate din buzunarul contribuabililor.

Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PDL

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 16, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.