Un român a primit loc de muncă în Marea Britanie după ce a dejucat un furt de la viitorii săi angajatori

Un român care venise la un interviu de angajare, în Marea Britanie, a dejucat furtul unui telefon mobil din firmă, fapt pentru care patronii acesteia, impresionaţi de curajul şi moralitatea lui, i-au oferit un loc de muncă.

job_23_Florian Beţivu, în vârstă de 33 de ani, aştepta pentru un interviu la o firmă când a văzut un bărbat ce părea suspect, care a sustras un iPhone şi a plecat. Tâmplarul l-a urmărit şi, după un schimb de replici, hoţul a returnat telefonul, după care a fugit din nou, relatează Daily Express, în ediţia electronică.

Românul a returnat telefonul patronilor firmei Una Design, Michele Pemberton şi Dustin Wise, din Cheltenham şi, pentru actele sale, a fost răsplătit cu un loc de muncă.

"Am văzut un tip suspect venind în showroom. Era ceva în felul în care se uita în jur. Apoi l-am văzut punând telefonul în buzunar şi plecând. I-am spus: «Vreau telefonul din buzunarul tău». El pretindea că nu ştie despre ce vorbesc. «Vreau telefonul, apoi te voi lăsa în pace». El a început să alerge. L-am prins la colţul cu Cheltenham Ladies' College. El a spus: «Te voi lovi». Eu i-am răspuns «Haide, loveşte-mă»", a povestit românul.

"Era mai mare decât mine, dar eu sunt un alergător mai bun. El a fugit iar şi l-am urmărit până la strada St George. Atunci mi-a dat telefonul. Nu sunt genul de persoană care să stea deoparte şi să îi lase să fure. Nu este corect", a declarat el.

Încântaţi de curajul lui, şefii companiei i-au oferit românului un post de instalator.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 16, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.