Un hoţ a căzut cu capul în wc-ul magazinului pe care îl jefuia

Un hoţ din Iaşi a căzut cu capul în toaleta magazinului pe care încerca să-l spargă. Pentru a nu lasa amprente, şi-a scos şosetele din picioare şi le-a pus pe mâini.

wc_41036300Procurorii de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Iaşi au decis trimiterea lui în judecată.  Este vorba de un tânăr care a reuşit performanţa să cadă cu capul în toaleta magazinului pe care vroia să-l jefuiască. Învârtindu-se pe acolo, a şi spart vasul de toaletă.

Marcel Odageriu, de 27 ani, este din Iaşi, nu are nicio ocupaţie stabilă, este căsătorit şi are un copil minor. În noaptea de 25/26 septembrie 2012, în jurul orei 1.30, acesta a pătruns prin efracţie într-un magazin din Şoseaua Nicolina, de unde a vrut sa fure ţigări.

Citeşte mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-hot-a-cazut-cu-capul-in-wc-ul-magazinului-pe-care-il-jefuia_1107123.html#ixzz2K6eTrRKo

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 6, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.