Hillary Clinton, amendată la Londra pentru că a parcat fără să plătească

Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton a primit o amendă în valoare de 80 de lire sterline (aproape 95 de euro), după ce a parcat fără să plătească la Chatham House, în Mayfair, la Londra, unde participa la un eveniment.

originalAstfel, în contextul în care America se confruntă cu riscul intrării în incapacitate de plată, un inspector de parcări din Londra oferă celei mai importante economii din lume încă un motiv de îngrijorare, comentează ironic The Independent în ediţia online de miercuri.

Inspectorul a lăsat amenda pe limuzina parcată în apropiere de Chatham House, unde se întâlnesc de obicei diplomaţi.

El a refuzat să o anuleze, în pofida faptului că ofiţeri americani în domeniul securităţii i-au spus că respectiva limuzină argintie, marca Mercedes, îi aparţine fostului secretar de Stat Hillary Clinton.

Clinton a sosit la un eveniment organizat la Chatham House escortată de o coloană de cinci vehicule, care au parcat fără să plătească sau să afişeze permise speciale. Dacă amenda va fi plătită, este altă poveste, mai comentează ziarul.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 16, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.