O femeie din Santău a murit intoxicată de gazul emanat de must

O femeie și fiul ei au fost victimele gazului emanat de mustul din pivniță. Femeia a fost găsită moartă iar bărbatul în stare de inconștiență.

must_poya_butoi_58552300În localitatea Santău a avut loc o tragedie produsă de gazul emanat de fermentația mustului. Victimele au fost găsite de un vecin, care dacă nu ar fi intervenit, și-ar fi pierdut viața și bărbatul în vârstă de 49 de ani. Aceștia și-au cules via, iar butoaiele cu must au fost depozitate în beciul gospodăriei.

Șansa bărbatului a fost vecinul care s-a alarmat că nu-i găsește în casă și zărind lumina aprinsă din beci a coborât acolo. Vecinul a fost luat și el cu amețeli dar a ieșit repede din pivniță, după ce i-a văzut pe cei doi întinși pe podea. Cerând ajutorul localnicilor, victimele au fost scoase din pivniță, dar femeia a fost deja decedată.

Fiul ei și-a revenit în scurt timp, fiind acum în afara oricărui pericol.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 17, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.