FC Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă, 19 octombrie cu FC Olt Slatina

„Galben-albaștrii” au pornit joi, 17 octombrie dimineață spre Slatina, acolo unde sâmbătă (19 octombrie) de la ora 11.00 vor disputa meciul etapei a VII-a a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației FC Olt Slatina.

olimpia-satu-mare-targu-mures-9Antrenorii Olimpiei se confruntă cu câteva probleme în lot, aceștia nu vor putea conta în meciul de sâmbătă pe Bujor care e accidentat, Moș care se confruntă cu probleme de sănătate și Lemac care a primit două etape suspendare și o amendă de 2.000 de lei. Cu toate acestea sătmărenii au pornit la drum cu optimism și pregătiți să scoată puncte de la olteni.

"Întâlnim cea mai ofensivă echipă din campionat, cu jucători tehnici, pe viteză care sunt foarte descurcăreți cu mingea. Slatina e o echipă cu atac, dar cu toate acestea sperăm să obținem victoria" a declarat antrenorul Olimpiei Satu Mare, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare ocupă în acest moment locul 5 în clasament cu 9 puncte, iar gazdele de la Slatina se situează pe locul 8 cu 7 puncte.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 17, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.