Suspecţi de furt, identificaţi de poliţişti

Două persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt calificat au fost surprinse în flagrant de patrulele de siguranţă publică, formate din jandarmi şi poliţişti, pe numele lor fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.

furtCarol B., de 32 de ani, din Carei a fost prins de patrula de siguranţă publică, în cursul zilei trecute, tocmai în timp ce sustrăgea fier vechi din incinta unei societăţi comerciale cu sediul în Carei. Bunurile găsite asupra suspectului au fost restituite părţii vătămate, poliţiştii continuând cercetările în cauză pentru a stabili dacă bărbatul depistat în flagrant nu a mai comis şi alte fapte penale.

Pentru comiterea infracţiunii de furt este anchetat şi Iosif M., de 28 de ani, din Satu Mare, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un magazin din municipiu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 15, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.