Organizatia de Femei Forta Civica Satu Mare au organizat actiunea intitulata “Educatie prin zambete” la Casa de tip familial Ana

Vineri, 18 octombrie, de ora 18.00, membrele Biroului Local al Organizatiei de Femei Forta Civica Satu Mare au organizat o actiune la Casa de tip familial Ana, situata in Satu Mare, str. Panait Istrati, nr. 2. Actiunea face parte din campania lansata de Organizatia de Femei a Fortei Civice Satu Mare -“Educatie prin zambete” – si urmareste sa constientizeze copiii de importanta igienei dentare in preventia afectiunilor orale.

Photo0223“Necesitatea unui astfel de proiect este reflectata de statisticile care indica o grava deficienta in igiena dentara a copiilor din tara noastra, cu consecinte grave asupra sanatatii orale. Motto-ul proiectului „Educatie prin zambete” spune ca <<este mai usor sa previi decat sa tratezi>>, motiv pentru care, pe parcursul campaniei noastre, organizam intalniri cu copiii asistati din casele de tip familial.  Pe parcursul acestora,cu ajutorul unui filmulet de desene animate si explicatii practice, ii invatam notiuni de igiena orala”, afirma dr. Olimpia Silaghi, presedinta Organizatiei Municipale de Femei a Fortei Civice Satu Mare, initiatoarea proiectului.

Casa de tip familial Ana este e doua institutie vizitata de Organizatia de Femei a Fortei Civice, dupa ce in cursul lunii iulie,actiunile cuprinse in proiectul Ëducatie prin zambete”” au inceput la Casa de tip familial Maria din Satu Mare. Urmatoarea destinatie este Casa de tip familial Felicia.

Copiii au fost foarte receptivi la explicatiile specialistului si s-au bucurat de cadourile primite care, pe langa periute si pasta de dinti, au mai constat in fructe, legume si dulciuri.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 19, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.