Programul meciurilor din barajul de calificare la CM-2014

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, conform tragerii la sorţi de luni, de la sediul FIFA de la Zurich.

 

big-fotbal-fifa-asteapta-un-profit-de-maxim-1-miliard-euro-dupa-cm-2014Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România.

La tragerea la sorţi, România a fost reprezentată de selecţionerul Victor Piţurcă, Adalbert Kassai (secretar general al FRF), Dumitru Mihalache (director), Ovidiu Costeşin (Team Manager), Paul Zaharia (ofiţer de presă) şi Sorin Cojocaru (Ordine şi Siguranţă).

Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul internaţional elveţian Alexander Frei şi Gordon Savici, director în cadrul FIFA.

Programul partidelor care vor avea loc în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, programate la 15 noiembrie (turul) şi 19 noiembrie (returul):
  • Portugalia – Suedia

  • Ucraina – Franţa

  • Grecia – România

  • Islanda – Croaţia

Primele formaţii sunt organizatoarele partidelor tur.

Echipele învingătoare în dubla manşă se vor califica la Cupa Mondială din Brazilia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 22, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.