Şedinţa Senatului a fost suspendată din lipsă de cvorum

Şedinţa de miercuri a Senatului, în care urmau să fie dezbătute aproape 50 de iniţiative legislative şi proiecte de lege, printre care şi un proiect de modificare a Legii privind organizarea judiciară, prioritate legislativă a Guvernului, a fost suspendată din lipsă de cvorum.

senat_34803300-600x336Senatorii deciseseră anterior să lucreze în plen şi în ziua de miercuri, având în vedere numărul mare de proiecte de acte normative care trebuie să fie dezbătute şi votate.

După apelul nominal, preşedintele de şedinţă, vicepreşedintele Nicolae Moga (PSD), a constatat că în sală se aflau numai 75 de senatori, insuficient pentru ca Senatul să lucreze în plen.

Moga a afirmat că, atât timp cât el prezidează lucrările Senatului, nu acceptă "tertipuri".

"Am înţeles că este aglomeraţie în trafic, multe am înţeles, dar eu vă spun că, atât timp cât o să fiu preşedintele de şedinţă, nu accept să nu fie cvorum sau alte tertipuri, motiv pentru care suspend şedinţa de astăzi din lipsă de cvorum. (…) Domnul coleg Roşca Stănescu, care a propus şedinţa de astăzi, nu este prezent. Nici data trecută nu a fost, nici de data asta", a mai spus Nicolae Moga.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.