Un fost om politic şi-a cumpărat ţigări de 7.000 de euro

Ce nu fac oamenii atunci când este vorba despre satisfacere nevoilor proprii mai ales dacă există şi banii necesari pentru asta. 

Helmut_SchmidtÎn Germania, un fost cancelar a cheltuit mii de euro pentru a se aproviziona cu marca preferată de ţigări. Fostul lider al Republicii Federale Germania în perioada 1974-1982, Helmult Schmidt, 94 de ani s-a speriat că ar putea rămâne fără ţigările preferate. Din 2015, tutunul mentotal, preferat de fostul politician nu va mai avea de unde să le cumpere, conform unei deciziei Comisiei Europene care interzice producerea ţigaretelor mentolate.

Astfel, Schmidt, care speră să trăiască 100 de ani, şi-a făcut un impresionant stoc de tutun care să-i permită să fumeze un pachet pe zi. Fostul cancelar şi-a făcut rezerve de circa 200 de cartoane de ţigări mentotale, adică în jur de 2.000 de pachete sau aproape 40.000 de ţigarete. Cele 200 de cartoane din brandul preferat al lui Schmidt, au costat 9.000 de dolari (7.000 de euro).

Libertatea.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.